Výstava výtvarných prác Medzinárodného výtvarného plenéru preROD 2018 v Prahe 15. 11. - 28. 11. 2018

S Radosťou Vás pozývame do Galérie Tančící dům na Putovnú výstavu výtvarných prác Medzinárodného výtvarného plenéru preROD 2018 s podtitulom „Život plný radosti“

Od 15. 11. do 28. 11. 2018 Vám v Galérii Tančící dům, pod záštitou občianskeho združenia DOM SVETLA SLOVENSKO, predstaví svoje výtvarné práce 48 amatérskych výtvarníkov – účastníkov Medzinárodného výtvarného plenéru preROD 2018.

Časť výtvarných prác – akvarelov a suchých pastelov amatérskych výtvarníkov vo veku od 30 do 79 rokov zo Slovenska, Poľska, Čiech a Nemecka bola spracovaná na tému HIV+ a AIDS za účelom jej umeleckého stvárnenia a sprostredkovania širokej verejnosti.

Výstava je spojená s preventívnymi workshopmi a besedami na tému HIV a AIDS pre školy pod záštitou partnera projektu Českej společnosti AIDS pomoc.

Vstup do tejto sekcie výstavy je voľný , navštíviť ju je možné denne, aj počas víkendov od 09.00 – 20.00 hod.

Zanechajte aj Vy svoj odkaz na veľkorozmernom diele „Strom Rodu“ , ktoré je inštalované v rámci výstavy a dotvorte jeho korunu farebnými listami doplnenými o cnosti, ktoré dnešnému svetu chýbajú. Symbolicky tak podporíte myšlienku projektu, že choroby sú dôsledkom toho, že niečo nie je v poriadku s dostatkom našej lásky, našej radosti, našej úcty, pochopenia, tolerancie a viery.

Vy máte silu, vrátiť stromu RODu to čo mu chýba, vráťte mu tie listy, ktoré budú opäť jeho ozdobou - jeho korunou, spravte to preROD

plagát

facebook/projektprerod

UŽITOČNÉ ODKAZY

Podporte nás, Darujte 2 % z daní

Obrázek č. 52

CHECKPOINT HIV

Obrázek č. 15

Hlavný sponzor testovania v Bratislave

Obrázek č. 38

English info

Obrázek č. 8

Brief information about the organization in English

Obrázek č. 39

Firma BRIMO sa rozhodla darovať našej organizácií skladací altánok. Touto cestou by sme sa im chceli poďakovať. Altánok budeme využívať na preventívne aktivity v oblasti HIV/AIDS.

Sme členom Asociácie na ochranu práv pacientov SR

Obrázek č. 13